Erroskoia 3.0

Daniel Jordáren teknikarekin egindako erroskoiak.


 


OSAGAIAK:

OREA:

  • 500 gr de harina de gran fueza
  • 100 gr de azúcar
  • 10 gr de sal
  • 200 gr de huevo
  • 150 gr de líquido (50 gr azahar + 75 gr leche o agua + 25 / 30 gr almibar de naranjas)
  • 12 gr de levadura fresca
  • 100 gr de mantequilla a temperatura ambiente
DEKORATZEKO:
  • 1 arraultza
  • laranja
  • azukrea
  • almendra 
ELABORAZIOA:

  1. Ura + azukrea
  2. irina gehitu eta guztiz buzti arte oratu 
  3. gurina gehitu
  4. azahar gehitu
  5. legamia gehitu
  6. gatza gehitu
  7. glutena ondo garatu
  8. gorringoak gehitu
  9. oratu membrana lortu arte
  10. 1 h kanpoan
  11. hozkaizlura
  12. boleatu
  13. forma eman, arorik gabe
  14. 6 h gutxi gora behera fermentatu
  15. 170ºtan 20 minutu barnean 82º lortu arte