FRIKIPANES






Gaur ez dago errezetarik, gaur lagun artean ondo pastatutako egunaren berri eman nahi dizuet. Gure familiaren txokoan irinak eta urunak blogeko Irune, Josune, Juantxo, Mari, Teba, Iban Yarza okintzan adituarekin elkartu gara. Betiko moduan Ibán entzutea plazer bat da, dakien guztia transmititzeko prest eta a zelako pasioarekin. Ogi bikaina, betiko bazkaria, itzelezko etxean eginiko sagar xukua, gurin galleta gozoak eta elkarrizketa interesgarria izan da gaurko egunean nagusi, eta horrelako momentuak ere zuekin konpartitu behar ditut.


Hoy no hay receta, hoy vengo a contaros lo bien que he pasado el día entre amig@s. Nos hemos reúnido en el txoko de la family gente del blog irinak eta urunak como Irune, Josune, Juantxo, Teba y Mari con el experto en panificación Ibán Yarza. Una vez más escuchar a Ibán es un placer, siempre dispuesto a transmitir sus conocimientos y además con qué pasión! Los protagonistas del día de hoy han sido buen pan, una comida tradicional, un espectacular zumo de manzana casero , unas galletas de mantequilla sobervias y una conversación interesantísima, y estos momentos son dignos de compartirlos con tod@s vosotr@s.











URTE BERRI ON GUZTIOI